Biftečky se zeleným pepřem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso lehce naklepejte, osolte, opepřete a potřete olejem. Kousky upravte do původního tvaru a nechte chvilku rozležet.

Na rozehřáté pánvi potřené olejem maso prudce opečte z obou stran, při nižším příkonu tepla dohotovte podle toho, jak chcete mít biftečky udělané. Maso vyjměte a položte na nahřáté talíře.

Do pánve vložte sterilovaný zelený pepř, lžíci másla promnutého se lžičkou hladké mouky a nechte ho pozvolna rozpustit. Šťávu nalijte na biftečky.

Poznámka k receptu

Podávejte s podušenou zeleninou a vařenými či opékanými bramborami.

Hodnocení: 4,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 4

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...