Nadívané křepelky

Seznam surovin

Na nádivku:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Nejprve si připravíme nádivku: pokrájíme játra a cibulku a orestujeme na másle. Nakrájené rohlíky navlhčíme v mléce, vymačkáme a smícháme s vejci, zchladlými játry, dochutíme solí, pepřem a majoránkou.

Křepelky nasolíme, naplníme nádivkou, obalíme slaninou a ovážeme. Dáme do pekáčku s máslem, podlijeme vývarem a pečeme asi hodinu.

Růžičky kapusty uvaříme v osolené vodě a necháme okapat. Šťávu z křepelek zahustíme moukou, dochutíme červeným vínem a povaříme.

Hodnocení: 2,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 2

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...