Kuku Paka – africké kuřecí kari

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Cibuli, česnek a zázvor oloupejte, pokrájejte a s chilli papričkou rozmixujte v mixéru do hladké pasty. Podle potřeby přilijte trochu vody. V pánvi rozpalte olej, přidejte cibulovou směs a koření a opékejte hruba 5 minut.

2. Přisypte pokrájená rajčata (podle chuti je můžete předem oloupat) a po 3 minutách přidejte maso. Zprudka osmahněte, přilejte kokosové mléko, osolte a opepřete, ztlumte plamen na minimum a zakryté
vařte doměkka zhruba 30 až 50 minut. Podle potřeby můžete ještě podlít vodou.

3. Vypněte oheň, vsypte lístky koriandru, dochuťte solí a pepřem a podávejte s plackami čapátí.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...