Krůtí steaky po vinařsku

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Cibulky nasekejte najemno a nechte zesklovatět na lžíci másla. Přidejte víno, bobkový list, tymián a snítku petrželky a vařte tak dlouho, dokud se víno z poloviny nevyvaří.

Bujón rozpusťte ve lžíci horké vody. Vinnou směs přeceďte a cibulku a nať dobře vymačkejte přes
sítko. K vývaru přilijte rozpuštěný bujon, přiveďte ještě jednou k varu a odstavte.

Utřete 150 g změklého másla se lžící nasekané petrželky, citronovou šťávou a moukou. Plátky masa lehce naklepejte a opečte na oleji rozpáleném se lžící másla z obou stran doměkka.

Přendejte je na nahřáté talíře, osolte a opepřete. Vinnou omáčku zahřejte, přimíchejte k ní petrželkové máslo a přilijte na talíře k masu.

Poznámka k receptu

Ozdobte zelenou petrželkou a podávejte s opečenými bramborami.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...