Žampiony plněné provensálskou zeleninou

Seznam surovin

Na dip:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Žampiony očistíme a zbavíme nožiček. Necháme si předehřát troubu na 180°C, mezitím nadrobno nakrájíme provensálskou zeleninu, orestujeme na olivovém oleji cca 3 min. Nakonec přidáme najemno nakrájený rozmarýn a dochutíme solí a pepřem.

Orestovanou zeleninou naplníme všechny hlavičky žampiónů a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme cca 3 minuty, potom přidáme navrch gorgonzolu a pečeme do roztavení sýra cca 5 min.

Dip si připravíme, když najemno nakrájené kapary smícháme s majonézou, jogurtem a dochutíme solí a pepřem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...