Tapioka s růžovou vodou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Do rendlíku vlijte tekutinu a zamíchejte do ní perly. Nechte 5–10 minut máčet a pak přidejte semínka z vanilkového lusku a růžovou vodu. Směs přiveďte těsně pod bod varu (poznáte to tak, že se hladina tekutiny bude lehce vlnit), stáhněte plamen a vařte na mírném ohni asi 10 minut. Zpočátku míchejte jen průběžně, ke konci vaření už bez přerušení. oslaďte a podávejte ozdobené podle chuti.

Poznámka k receptu

Exotickou růžovou vodu a tapioku Věruška nejraději kombinuje s kokosovým mlékem nebo vodou z mladého kokosu. Na slazení používá javorový sirup nebo tmavý třtinový cukr, dodají totiž kaši karamelový akcent.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...