JAHODOVÁ LÍZÁTKA

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Do mísy rozdrolte zbytky těsta a promíchejte se sýrem a cukrem. Přimíchejte jahody nakrájené na kostičky a vše spojte v jedno těsto.

2. Z těsta vytvořte asi 2–3 cm velké koule a dejte je alespoň na 30 minut odležet do lednice.

3. Ve vodní lázni rozehřejte čokoládu. Kuličky vyndejte z lednice, jednotlivě je napíchejte na připravená brčka a lžičkou každou kuličku polijte čokoládou. Než zaschne, ozdobte lízátka cukrářským zdobením.

4. Před podáváním je dejte alespoň na 2 hodiny do ledničky, nejlépe ale přes noc.

Poznámka k receptu

Vrátíte se do dětských let, a navíc zužitkujete těsto, které vám zbylo z pečení dortu. Lízátka jsou jednoduchá a nikdo jim neodolá.

CHLAZENÍ 2 HODINY

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...