Jahody v čokoládě

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Čokoládu rozlámeme na kousky, vložíme ji do vhodné misky, kterou ponoříme do horké vodní lázně, a čokoládu necháme zvolna rozpustit (pozor, aby se čokoláda nepřehřála).

Mezitím očistíme jahody, omyjeme je, osušíme, rozložíme na mísu a připravíme na stůl spolu s dostatečným množstvím napichovátek.

Misku s rozehřátou čokoládou (necháme ji v teplé vodní lázni, aby čokoláda neztuhla) postavíme doprostřed stolu, namáčíme do ní jednu po druhé jahody napíchnuté na ozdobném napichovátku a ihned si je vychutnáváme.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...