Ledová káva s bílou čokoládou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Rozpusťte čokoládu v teplém mléce a rozmíchejte dohladka. Po vychladnutí vmíchejte 2 polévkové lžíce našlehané smetany.

Nalijte čokoládovou směs do misky se zbývající smetanou a opatrně vmíchávejte, dokud nebude pěna hladká.

4 lžíce čokoládové pěny vložte do uzavíratelné sklenice, přidejte Baileys a protřepejte, dokud se směs nepropojí.
Zbylou pěnu vložte na chvíli do lednice.

Do 4 sklenic dejte několik kostek ledu. Rozdělte směs s Baileys do sklenic. Zalijte kávou, navrstvěte pěnu.

Přelijte karamelovým topingem a ihned podávejte.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...