Sekaná s vařenými vejci

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Rohlík rozdrobíme do mléka a necháme nasáknout. Cibule nakrájíme nadrobno a osmahneme na části sádla.

Mleté maso osolíme, opepříme, vmícháme do něj syrová vejce, mléko s rohlíkem, nasekané kopřivy nebo bylinky, špetku kmínu a opečenou cibuli. Masovou hmotu zahustíme strouhankou a dobře promícháme.

Formu na biskupský chlebíček vymažeme zbytkem sádla, rozložíme do ní vrstvu masové hmoty, naklademe na ni celá uvařená a oloupaná vejce a zakryjeme zbytkem masové hmoty. Povrch překryjeme alobalem a pečeme asi 30 minut. Pak alobal odstraníme a pečeme dalších 20 minut, až se utvoří na povrchu kůrčička.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...