Kuřecí kari

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. V pánvi (nejlépe ve woku) rozpalte 2 lžíce oleje a zprudka na něm orestujte osolené kuřecí maso nakrájené na kousky přibližně o velikosti sousta.

2. Vyjměte je, pomocí kuchyňské papírové utěrky z nich odsajte přebytečný tuk a nechte stranou v teple.

3. Do pánve přidejte zbylý olej a osmažte na něm cibuli nakrájenou na tenké plátky. Snižte teplotu, přilijte kokosové mléko, přidejte kari, tamarindovou pastu a cukr, promíchejte a zvolna 5 až 7 minut povařte. Přisypte kuřecí maso, dochuťte, promíchejte a společně vařte na mírném plameni ještě 10 minut.

4. Podávejte s dílky limetky a dušenou rýží.

Hodnocení: 1,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 1

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...