Gurmet 04/2021
Dubnové číslo Gurmetu je veskrze jarní, nabité svěžestí a energií. Připomeneme si, co se vařilo v jednotlivé dny velikonočního týdne, a půst ukončíme tradiční nádivkou ve čtyřech variantách, jehněčí roládou a mandlovým beránkem.
Pochutnáme si na nápaditých variacích z kořenové zeleniny, která nám dodá tolik potřebné vitaminy a vlákninu. I jídla a jednotlivé suroviny mají svůj svátek – z letošního kalendáře jsme vybrali mrkev, těstoviny, vejce a čokoládu. A s Dagmar Heřtovou se vydáme do její druhé domoviny, Velké Británie, a vyzkoušíme poklady moderní britské kuchyně, včetně proslulého sticky toffee cake.
K dubnovému číslu dostanete navíc dárek pro pohodové velikonoční pečení.
V prodeji od 18. března do 14. dubna 2021.