Vegetariánský tatarský biftek

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Očištěnou kořenovou zeleninu a tvrdý sýr jemně nastrouhejte.

2. Přidejte prolisovaný česnek, drobně nakrájenou cibuli, mleté ořechy, sladkou papriku, pepř, hořčici, sójovou omáčku, olej a kečup, který směs nejen ochutí, ale dodá jí i správnou barvu.

3. Promíchejte, podle potřeby osolte a podávejte na tradičních topinkách nebo na opečených celozrnných tmavých toastech.

4. Zdobení se meze nekladou! Vegetariánským „tatarákům“ sluší například nasekaná pažitka.

Poznámka k receptu

Pokud máte rádi pikantnější verzi, můžete přidat nasekanou chilli papričku, použít místo jemného kečupu ostrý a obyčejnou hořčici nahradit francouzskou – dijonskou. A hned to bude mít docela jiný říz!

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...