Podzimní slaný koláč

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Rozválíme listové těsto do formy nebo pekáče.

Slaninu nakrájíme na kostičky a osmažíme. Rozkvedláme vajíčka, smetanu a kmín a přidáme prochladlou slaninu.

Na rozválené těsto naklademe kousky na plátky nakrájeného sýra. Zalijeme směsí a dáme péci do trouby na půl hodiny. Teplotu nastavíme na 220°C a pak stáhneme na 180°C.

Poznámka k receptu

Můžeme použít nějakou levnou variantu sýra s bílou plísní. Dominantní chutí zůstává kmín. Dalším silným chuťovým tónem má být uzená vůně slaniny nebo špeku.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...