LUŠTĚNINOVO-RÝŽOVÉ KARBANÁTKY

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1 Přes noc namočený zelený hrách dáme do hrnce, zalijeme čerstvou vodou, přidáme řasu kombu a bobkový list. Uvaříme doměkka. Poté vyjmeme bobkový list, slijeme, vodu uchováme.

2 Cibuli nakrájenou najemno a rozdrcený česnek osmahneme dozlatova na ghí.

3 Rozmixujeme společně hrách, 100 ml scezené vody, tamari, sůl, kmín a koriandr. Směs smícháme se strouhanou mrkví, rýží, pohankovou moukou,osmahnutou cibulí a česnekem a bylinkami.

4 Necháme asi 10 minut odležet a poté tvarujeme karbanátky. Smažíme na pánvi na oleji.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...