Feijoada

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Fazole propláchneme a namočíme přes noc ve studené vodě. V těžkém kastrolu zahřejeme olej a opečeme na něm na kousky nakrájené hovězí maso. Přidáme oloupanou a na kroužky nakrájenou cibuli, plátky česneku, fazole i s vodou, ve které byly namočené, nakrájená rajčata a chilli papričku, šťávu z jednoho pomeranče, špetku strouhané pomerančové kůry, pepř a bobkový list, osolíme a vaříme 40 minut.

Pak na pánvi rozpustíme nakrájenou slaninu, přidáme na kousky nakrájené uzené, kuřecí stehýnka a klobásu, vše opečeme, přidáme do kastrolu se zeleninou a necháme dusit.

Když je maso téměř měkké, přidáme na kostičky nakrájenou sladkou bramboru a chayote, dodusíme doměkka a podáváme ozdobené zbylým pomerančem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...