Cikánské halušky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Brambory oloupejte, nakrájejte na malé kostičky a uvařte v osolené vodě.

Cibuli nakrájejte najemno, zpěňte na sádle a přidejte na nudličky nakrájené hlávkové zelí. Zelí osolte, okmínujte, podlijte malým množstvím vody a duste doměkka. Během dušení přidejte okapané kysané zelí.

Do většího hrnce dejte vařit osolenou vodu na halušky. Těsto připravte podle návodu a uvařte halušky, slijte je a nechte v teple.

Druhou cibuli nasekejte a společně s nakrájenou slaninou nebo škvarky osmahněte do růžova.

Ve velké míse smíchejte uvařené halušky, brambory, zelí a slaninu a podávejte.

Hodnocení: 2,0/5

Hodnotilo: 1

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...