Pusinky v čokoládě

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Z bílků šleháme tuhý sníh, do kterého za stálého šlehání přidáme dvakrát prosátý cukr a citronovou šťávu.

Pevný sníh naplníme do cukrářského sáčku a na plech vyložený papírem na pečení nastříkáme pusinky. Sušíme je v troubě vyhřáté na 80 °C asi hodinu (s mírně pootevřenými dvířky).

Jakmile pusinky vychladnou, namočíme je spodní stranou do rozehřáté čokolády a necháme zaschnout na mřížce.

Recept na sněhové těsto najdete zde.

Poznámka k receptu

Hotové pusinky poznáte tak, že jdou lehce odloupnout od papíru na pečení.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...