Rychlý nepečený moučník

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Ušlehejte šlehačku, vmíchejte do ní zakysanou smetanu a vanilkový cukr.

Dortovou formu vyložte fólií, naskládejte vrstvu piškotů, ovoce a šlehačkového krému. Vrstvy střídejte a zakončete vrstvou piškotů, které pokapejte šťávou z kompotu, zakryjte fólií, zatižte a nechte v chladu 2 hodiny, nejlépe však přes noc odpočinout.

Pak sloupněte fólii, ozdobte šlehačkou, posypte nastrouhanou čokoládou a ořechy.

Poznámka k receptu

Pro ještě rychlejší přípravu použijte mísu, každou vrstvu polijte šťávou (můžete přidat i alkohol), povrch hned ozdobte šlehačkou, čokoládou a ořechy a ihned podávejte.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...