Nektarinkový kořeněný sorbet

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Nektarinky zbavené pecek a pokrájené na menší kousky, koření, cukr a 100ml vody zahřívejte v kastrolu na středním ohni asi 10 minut (až se cukr rozpustí). Pak přiveďte k varu a nechte probublávat ještě 5 minut.

2. Směs rozmixujte a přilijte k ní pomerančovou šťávu. Vzniklé pyré nechte zcela vychladnout.

3. Pyré vlijte do pevné plastové nádoby s víkem a mrazte alespoň 6 hodin.

Poznámka k receptu

Šťavnaté nektarinky se na přípravu zmrzliny dobře hodí. Se stejným úspěchem můžete použít také broskve.

500 ml zmrzliny, 6 hodin mražení

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...