LÍVANEČKY

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. V misce promíchejte mouku, sůl, prášek do pečiva a sodu, v další prošlehejte podmáslí s vejcem. Pak tekutou směs zašlehejte do sypké. Nakonec směs přes sítko vlijte do lahve a zašroubujte bombičku.

2. V pánvi rozpalte máslo a přímo ze šlehačkové lahve dávkujte lívanečky.

Více informací o šlehačkové lahvi najdete na www.kayser.at

Poznámka k receptu

PRO LÁHEV O OBJEMU 500 ML

Šlehačkových lahví je na trhu celá řada, já ale nedám dopustit na rakouskou fi rmu Kayser. Její nerezová lahev vydrží jakékoli zachá- zení, místo chlazení v lednici ji stačí na chvilku strčit pod studenou vodu. Navíc má celou řadu náhradních dílů.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...