Čokopohár s mangem a likérem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Čokoládu rozlámeme do kovové misky a rozpustíme ve vodní lázni. Kávu smícháme s polovinou cukru a vmícháme do čokolády. Z bílků se špetkou soli ušleháme sníh dopevna, přidáme zbylý cukr a ušleháme dotuha. Do čokolády přimícháme rozšlehané žloutky. Potom střídavě vmícháváme sníh a smetanu ušlehanou do polotuha.

Misku s krémem umístíme do dřezu se studenou vodou. Mícháme, dokud neztuhne, a poté ho naplníme do cukrářského sáčku s řezanou trubičkou.

Mango oloupeme a polovinu škrabkou nahoblujeme na tenké plátky. Podélně je nakrájíme na nudličky a rozdělíme na dno pohárů. Zalijeme likérem, naplníme pomocí cukrářského sáčku polovinou pěny, přidáme zbylé mango nakrájené na kostičky a doplníme zbylým krémem.

Poznámka k receptu

K poháru můžete pro ozdobu přidat malý dřevěný špíz s koktejlovou třešní nebo mochyní.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...