Ovocný salát se zakysanou smetanou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Jablka omyjeme, odřízneme z nich horní třetinu a zbavíme je nejprve jádřinců. Pak dužninu opatrně vydlabeme tak, aby jablka zůstala v celku, nakrájíme ji na kousky a pokapeme limetkovou šťávou. Také vydlabaná jablka pokapeme limetkovou šťávou.

Mango oloupeme, zbavíme pecky a dužninu nakrájíme na kousky. Vypeckované broskve, hroznové víno a jahody omyjeme, nakrájíme na kousky a smícháme v míse s kousky jablek a manga, hroznovým cukrem a zakysanou smetanou.

Salát rozdělíme do vydlabaných jablek a každou porci ozdobíme květy sedmikrásek, které jsou jedlé.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...