Středomořská rybí polévka

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Cibuli nakrájejte nadrobno, česnek na plátky, papriku na malé kousky. Tresku nakrájejte na větší kostky, vlka vyfiletujte, odstraňte kůži a nakrájejte.

2. V hrnci rozpalte olej a orestujte na něm cibuli a papriku. Jakmile cibule změkne, přihoďte česnek a ještě krátce opečte. Přidejte rajčata, vývar, šafrán, bobkový list, citronovou kůru, osolte, opepřete a vařte asi 15 minut, aby se uvolnily všechny chutě.

3. Nakonec přidejte ryby, část nasekané bazalky a už jen krátce povařte. Mělo by stačit 5 minut. Podávejte ozdobené zbylou bazalkou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...