Pikantní plody moře

Postup přípravy

Z ryb odřízneme filety (celkem 600 g) a dáme je stranou. Zbylé odřezky z ryb (1,2 kg) vložíme do vetšího hrnce, zalijeme je studenou vodou, přidáme šafrán, několik kuliček bílého pepře a chilli papričku, osolíme, přivedeme k varu a pozvolna vaříme těšně pod bodem varu 90 minut, dokud se nevyvaří polovina tekutiny.

Část hotového horkého vývaru odebereme, přivedeme ho k varu, vložíme do něj plody moře, odložené, na kousky nakrájené filety z ryb a kukuřičky a vaříme maximálně 4 - 5 minut.

Do větších misek rozdělíme uvařené plody moře, kukuřičky a kousky vařených ryb z vývaru, zalijeme je připraveným silným rybím vývarem, přidáme lístky mladého špenátu a ihned podáváme, doplněné čerstvým bílým pečivem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...