Pestrý zeleninový Eintopf

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kousky a opečeme je v hrnci na oleji. Přidáme oloupanou a jemně nakrájenou cibuli, osolíme, přidáme pepř a nové koření, zalijeme trochou vody a pomalu dusíme pod pokličkou.

Karotku, zelí, syrové brambory a kedlubnu nakrájíme na plátky, přidáme do hrnce, promícháme a zalijeme vodou tak, aby všechny suroviny byly těsně potopené (nesmí ve vodě plavat). Přivedeme k varu a necháme zvolna probublávat na mírném plameni.

Když jsou zelenina i maso téměř měkké, přidáme na kolečka nakrájený pórek, podle potřeby ještě dolijeme vodu a eintopf necháme zvolna dovařit, aby byl i pórek měkký. Před podáváním eintopf podle chuti dosolíme.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...