Fenyklová polévka

Seznam surovin

Na krutony:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V menším hrnci rozpálíme olej, přidáme oloupanou a najemno nakrájenou cibuli a opékáme za stálého míchání asi 10 minut. Přilijeme vývar, přivedeme k varu a vaříme 5 minut.

Fenykl očistíme a nakrájíme na plátky, kuřecí prsa na kostičky. Obojí přidáme do polévky, opepříme ji, osolíme a povaříme dalších 5 minut.

Plátky bagety rozložíme na plech, posypeme je nastrouhaným sýrem, vložíme do trouby vyhřáté na 200 °C a pečeme, dokud se sýr neroztaví a nezačne lehce zlátnout.

Horkou polévku rozdělíme na talíře, do každého vložíme dva plátky bagety se sýrem a ihned podáváme.

Hodnocení: 4,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 4

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...