Dětský vánoční punč

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Do hrnce nalijte džus z rybízu, přidejte mošt, šťávu z ½ citronu a vodu.
2. Přisypte sypaný čaj, rozinky, skořici, badyán a hřebíček.
3. Jablka zbavte jadřinců a nakrájejte na kostičky, pomeranč oloupejte a také nakrájejte.
4. Přidejte ovoce do hrnce a vše přiveďte k varu. Stáhněte plamen, udržujte asi 15 minut pod bodem varu a poté odstavte.
5. Punč sceďte a až vychladne na příjemnou teplotu, podávejte.
6. Okraj sklenice potřete citronem a obalte v kokosu. Každou porci dozdobte čerstvým ovocem.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...