
Použijeme likér jménem Grand Marnier.
Filet tuňáka očistíme tak, aby nám vznikl čtvercový řez. Ten okořeníme drceným koriandrem, drceným pepřem, drceným fenyklem a tandori. Necháme cca 1 hodinu odležet a pak zprudka opečeme na pánvi.
Filet vyjmeme, přidáme bílé víno, med, zázvor a sojovou omáčku a necháme zredukovat. Očištěný ananas nakrájíme na jemné plátky a okořeníme čerstvým koriandrem, limetkovou šťávou, medem a likérem. Očištěnou bílou ředkev nakrájíme na slabé proužky, přidáme najemno nasekané kousky tuňáka (zbylé z čištění filetu), zakápneme olivovým olejem a zdobíme zakysanou smetanou, ochucenou pastou wasabi.
Při servírování nakrájíme filet do třech různě vysokých kousků a podléváme redukcí
Použijeme likér jménem Grand Marnier.
Načítám komentáře...