Sekaná pečeně s klobásou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Žemle nakrájíme na kostičky, zalijeme pivem, necháme nasáknout a promícháme s mletým masem. Přidáme vejce, jemně nakrájenou cibuli, mouku, nasekané bylinky, mletou papriku, pepř, sůl, případně chilli a dobře promícháme.

Přidáme oloupanou a nakrájenou klobásu a z masové směsi vytvoříme válec. Opatrně ho přeložíme do pekáčku, uhladíme mokrou rukou a potřeme bílkem. Sekanou vložíme do trouby vyhřáté na 170 °C a upečeme dozlatova za občasného podlévání vodou a přelévání výpekem.

Sekaná je výborná teplá i studená.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 5

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...

Přečtěte si jinde