Sedmihradské zelí

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Rýži zalijte dvojnásobným množstvím osolené vody, ochucené 2 kuličkami nového koření, 5 kuličkami pepře a 3 hřebíčky.

2. Přiveďte k varu, zmírněte plamen a zakryté vařte asi 15 minut.

3. Ve větším kastrolu na oleji zpěňte nakrájenou cibulku a pak na ní za stálého míchání orestujte mleté maso (míchejte ho aspoň 20 minut, až se pěkně rozdrobí a lehce dozlatova opeče).

4. K masu přidejte nadrobno nasekaný česnek, pepř a sůl, vmíchejte nasekané a okapané zelí, vsypte uvařenou, ještě horkou rýži a promíchejte.

Poznámka k receptu

Podávejte jako lehké hlavní, nenákladné a nečekaně lahodné jídlo

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...