Zadělávaný králík Jiřiny Šejbalové

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Králíka rozkrájíme na menší porce a na rozpáleném oleji rychle opečeme. Přidáme kousek másla, maso osolíme a opepříme a necháme zezlatovět. Pak posypeme moukou, kterou za stálého míchání necháme hnědnout. Rychle zalijeme vývarem a vínem a dáme na dobrou půl hodinu dusit.

Mezitím si nakrájíme uzené maso na kostičky. Rozkrájíme cibulky a stroužek česneku a všechno na másle osmažíme a přidáme ke králíku spolu s rozkrájenými houbami.

Pak opět přiklopíme a necháme pomalu dusit další půl hodiny.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...