Steak z hovězí veverky se salátem misticanza

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Hovězí veverku odblaňte a odkrojte od středové šlachy. Osolte a opékejte na rozpálené pánvi s olejem, přidejte bylinky, rozmáčknutý česnek, máslo a polévejte výpekem. Pokud máte velký kus, dejte ho na pár minut dopéct do trouby. Hotové maso je při zmáčknutí měkce pružné a klade lehký odpor. Steak zakápněte olivovým olejem, osolte, opepřete a nechte pár minut odpočinout.

2. Než se maso odleží, připravte zálivku a salát. Tyčovým mixérem prošlehejte olivový olej s citronovou šťávou, medem, solí a pepřem. Omyté listy salátu těsně před podáváním promíchejte se zálivkou tak, aby ani kousek nezůstal suchý. Zacházejte s ním něžně, aby se neponičil, a hned podávejte.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...