Smetanové roštěnky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Roštěnky naklepejte (okraje předem nařízněte), maso osolte, opepřete, potřete citronovou šťávou, olejem a nechte rozležet několik hodin.

Zeleninu očistěte a nakrájejte na tenké nudličky. Rozehřejte pánev, potřete ji olejem a maso na ní z obou stran upečte a pak uložte v teple. Do pánve přidejte máslo, jemně nakrájenou bílou část cibulky, na nudličky nakrájenou mrkev, celer a zelenou část cibulky a zeleninu lehce opečte.

Potom zalijte smetanou, osolte, opepřete, zahustěte jíškou a ještě krátce povařte. Nakonec přidejte do omáčky na nudličky nakrájené okurky a jen krátce prohřejte. Podle chuti můžete zakápnout citronovou šťávou.

Poznámka k receptu

Podávejte s různě upravenými bramborami, knedlíky, rýží nebo těstovinami.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...