Biftek s bylinkovým máslem

Seznam surovin

Na 6 porcí:

Bylinkové máslo:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Všechny přísady na bylinkové máslo spolu rozmixujte, až vznikne hladká směs. Dejte ji do misky, překryjte fólií a dejte dobře vychladit, nejlépe přes noc.

2. Rozehřejte gril a plátky masa, ovázané kuchyňským provázkem, aby neztratily tvar, z obou stran opečte na požadovanou propečenost, 8 až 10 minut z každé strany. Před podáváním je nechte 5 minut stát. Na horký biftek položte kousek bylinkového másla. Podávejte s čerstvou bagetou.

Poznámka k receptu

Klasický biftek získá jak přípravou na grilu, tak bylinkovým máslem něco navíc.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...