Pečené kuře Lin

Seznam surovin

Na marinádu:

Na omáčku:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Kuře naporcujete a naložíte do marinády nejméně na 3 hodiny.

Marináda vyrobíme ze směsi dezertního vína, zázvoru, skořice a sójové omáčky.

Poté kuře upečeme a pokud možno moc nepodléváme.

Hotové kuře si můžeme potírat omáčkou, kterou si vyrobíme ze sladké papriky a oleje:Na oleji rychle zpěníme po lžíci sladké a pálivé papriky. Tím získáme paprikovou pastu a tu dáme do misky, přidáme 2 lžíce sójové omáčky, 2 stroužky česneku a rozetřeme vše s trochou soli.

Poznámka k receptu

Jako přílohu doporučujeme jasmínovou rýži.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...