Pečená drůbeží mozaika

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso omyjeme, osušíme a naklepeme.

Asi 200 g masa rozmixujeme, promícháme se smetanou a petrželkou, osolíme a ochutíme provensálským kořením, prolisovaným česnekem a pepřem.

Uzené maso a omytou papriku nakrájíme na nudličky a vmícháme do směsi.

Zbývající prsa nakrájíme na plátky a osolíme. Hranatou zapékací formu vyložíme několika plátky slaniny, na ně položíme pár plátků masa a připravenou nádivku. Do ní vtiskneme rozpůlená vejce. Vše zakryjeme zbývajícími plátky masa a slaniny a trochu podlejeme. Pečeme v předehřáté troubě při 150 °C asi 90 minut.

Na talířích přelejeme nakrájené teplé plátky vypečenou šťávou a podáváme s bramborami a salátem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...