Ostré česnekové kuře

Seznam surovin

Marináda:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Všechny suroviny na marinádu prošlehejte a naložte do ní očištěné kuře. Nechte odležet 15 minut, pak ho vyjměte a dejte do zapékací misky. Podlijte trochou vody a pečte v troubě předehřáté na 200°C asi 25–30 minut. Nakonec kuře posypte sezamem, nasekanou cibulkou a podávejte s rýží.

Poznámka k receptu

Blesková úprava kuřete vás oslní kaleidoskopem chutí. Tohle kuře je trochu ostré, jemně nasládlé, někdy slané a neuvěřitelně dobré. Podávejte ho s rýží, klidně ji ale vyměňte za rýžové nudle.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...