Křepelky s červeným zelím

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Cibuli a česnek nakrájejte nadrobno. V hrnci rozpalte 2 lžíce másla a cibuli i česnek orestujte. Zelí slijte (nálev zatím uschovejte) a pokrájejte. Pak ho vsypte k cibuli a promíchejte. Pokud je třeba, dochuťte ho nálevem, osolte nebo trochu přislaďte. Přidejte jalovec, promíchejte a přemístěte zelí do pekáče.

Položte na ně křepelky, osolte je, opepřete a každou lehce pomažte zbylým máslem. Podlijte vínem a dejte do trouby předehřáté na 180 °C. Pečte asi 25 - 35 minut nebo i déle - podle velikosti křepelek. Podávejte se zelím a bramborovým knedlíkem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...