Čekanková bruschetta

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Čekanku blanšírujte - vhoďte ji do vroucí vody a nechte minutku povařit, pak ihned zchlaďte studenou vodou. Pečlivě ji osušte papírovou utěrkou a podélně rozkrojte.

Sýr nakrájejte na tenké plátky. Bagetu rozkrojte, zakápněte olejem a poklaďte sýrem. Na něj položte čekanku (část sýra můžete dát i na ni) a zprudka zapečte pod rozpáleným grilem, stačí 3 - 4 minuty.

Bruschettu zasypte čerstvým tymiánem a ihned podávejte.

Poznámka k receptu

Vyzrálé taleggio osloví i ty, kdo s plísňovými sýry teprve začínají. Je totiž velmi jemné a krémové. Dá se sehnat i v supermarketu, takže mu rozhodně dejte šanci. S nahořklou čekankou jsou perfektní pár

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...