BRUSCHETTA S ŘEPNÝM LISTEM

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Chleby nasucho opečte na pánvi nebo pod grilem. Česnek nasekejte nadrobno, řepné listy nechte buď vcelku, nebo je nakrájejte na kousky. V pánvi rozpalte olej, minutku opékejte česnek a přidejte listy. Pokud máte mladší listy, bude stačit pár minut restování, starší a větší podlijte trochou vody a krátce je povařte.

2. Opečené chleby potřete sýrem, poklaďte okapanými listy, posypte nasekanými ořechy a čerstvým pepřem. Ihned podávejte.

Poznámka k receptu

Když na trhu narazíte na mladou řepu s listy, je hřích je vyhodit. Mladé kusy přidejte zasyrova do salátu, se staršími zacházejte jako se špenátem. Svěží, zemitá chuť vás uhrane.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...