Tyčinky s parmskou šunkou

Seznam surovin

Na omáčku:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V misce smícháme mouku s práškem do pečiva, přidáme vodu, sůl, parmazán a olej a dobře promícháme. Těsto rozdělíme na menší kousky a vyválíme z nich na pomoučeném válu tyčinky dlouhé asi 20 cm. Přeložíme je na plech vyložený papírem na pečení, vložíme do trouby vyhřáté na 170 °C, upečeme je do světle zlatavé barvy a necháme zchladnout.

V kastrůlku svaříme červené víno s medem. Přimícháme balzamikový ocet, odstavíme z ohně, přidáme obě čokolády rozlámané na kousky a mícháme, dokud se čokoláda nerozpustí a nevznikne hladká krémová omáčka.

Každou tyčinku obtočíme podélně rozkrojeným plátkem sušené šunky a podáváme s teplou omáčkou na namáčení.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...

Přečtěte si jinde