Crostini s křenovým máslem a lososem

Seznam surovin

Máslo:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Do misky dejte křen, citronovou kůru, sůl a nasekanou petrželku. Promíchejte, přidejte máslo a všechny suroviny do něj zapracujte. Můžete ho nechat v misce nebo ho přendejte na pruh potravinářské fólie a vytvořte z něj váleček. Nechte lehce ztuhnout, ale jen tak, aby se stále snadno nanášelo.

2. Bagetu nakrájejte na šikmé plátky, nasucho je opečte v troubě nebo na pánvi a ihned namažte máslem tak, aby se částečně rozpustilo a vpilo do pečiva.Na máslo dejte kousek uzeného lososa, snítku kopru a ihned podávejte.

Poznámka k receptu

Křenové máslo nás dostalo. Udělejte si ho do zásoby, aby bylo stále po ruce, hodí se totiž nejen na crostini. Nechte plátek rozpustit třeba na steaku, na pečené či dušené zelenině nebo ho použijte do základu při vaření.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...