Sladká strašidla

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Na špejle nebo párátka (nejlépe s ostrou špičkou) napichujte kousky sušeného ovoce, rozinky, oříšky, mandle a želé bonbóny (jako tělo strašidla). Jako hlavu napíchněte nahoru celou sušenou švestku nebo meruňku.

Kousek pod hlavou propíchněte jedním kouskem špejli nebo párátko do kříže a z obou stran na něj opět napichujte kousky (jako ruce). Konce rukou a hlavu namočte do připravené polevy a okapejte.

Celé strašidlo zapíchněte do půlky jablíčka, aby pěkně stálo. Drobečky, kokos nebo barevné sypání použijte k dotvoření strašidla (oči, vlasy apod.). Neváhejte využít co nejvíce ze své fantazie.

Poznámka k receptu

Při tvoření vám pomůže marcipánová hmota, kterou lze krásně modelovat.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...