Sendviče s rostbífem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Knedlík nakrájíme podélně na sudý počet plátků a opečeme je z obou stran na teflonové pánvi s troškou oleje (neměly by být moc mastné).

Polovinu opečených plátků potřeme z jedné strany majonézou, obložíme je plátky okurky a rajčat, přidáme listy salátu a zeleninu osolíme a opepříme.

Přidáme tenké plátky rostbífu a vše přiklopíme zbylými opečenými plátky knedlíku. Podáváme ihned.

Poznámka k receptu

Rostbíf můžete nahradit i jiným druhem pečeného masa nebo plátky šunky, případně do sendvičů přidat ještě plátek slaniny či sýru.

Máte-li opravdu velký hlad, rozkrojte celou knedlíkovou šišku podélně na dvě půlky, opečte je ze všech stran na másle, obložte zeleninou, plátky uzeniny a sýrem (nebo čímkoli, co máte rádi nebo najdete v chladničce) a můžete si pochutnávat na obložené „knedlíkobagetě“.

Odkrojené zbytky houskového knedlíku můžete skvěle a chutně využít. Nakrájejte je na kostičky, orestujte na másle dozlatova a použijte místo opečených houskových kostiček do polévky. Stejným způsobem lze využít i zbylé tvarohové nebo bramborové knedlíky.

Hodnocení: 1,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 1

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...