Bruschetta s olivovou pomazánkou, černými olivami v rozmarýnu a mortadelou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Bruschettu rozkrojíme na osm plátků silných asi 1,5 cm. Opečeme na sucho v pánvi a na závěr lehce zakápneme olivovým olejem. Každý plátek potřeme olivovou pomazánkou EasySandwich.

2. Černé olivy nakrájíme na plátky a smícháme s utřeným česnekem se sekanou bazalkou. Opepříme. Dobře zamícháme a poklademe plátky bruchetty. Na závěr poklademe plátky mortadely.

Poznámka k receptu

http://www.receptyschuti.cz/skola-foodstylingu/skola-foodstylingu-ondreje-slaniny-ciabatta-s-olivovou-pomazankou-cernymi-olivami-v-rozmarynu-a-mortadely/14

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...