Pikantní grilovací čatní

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Zeleninu očistíme a jablka omyjeme. Oloupanou cibuli a česnek nasekáme najemno. Jablka nakrájíme i se slupkou na kousky, ořechy také nasekáme.

V kastrolu na oleji rozpustíme cukr, hned přidáme cibuli a osmahneme ji, až zesklovatí. Pak přidáme ostatní suroviny – kousky jablek, rozinky, skořici, čerstvě mletý pepř, sůl, sekané ořechy a najemno nasekanou nakládanou feferonku a za občasného míchání dusíme pod pokličkou na mírném ohni. Když směs získá kašovitou konzistenci, přidáme jemně nasekaný nebo prolisovaný česnek a ještě 5 minut provaříme.

Nakonec přidáme 2 lžíce sladkého kečupu, zamícháme, čatní odstavíme z plotny a necháme pod pokličkou dojít.

Poznámka k receptu

Toto čatní můžete podávat teplé nebo studené.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...