Krevetový koktejl II

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Křepelčí vajíčka uvařte natvrdo a oloupejte je.

V pánvi rozžhavte lžíci oleje, vsypte do něj čerstvé krevety, rychle je opečte, nasypte do studené mísy, posypte nasekanou petrželkou, solí, pepřem, pokapejte citronovou šťávou a promíchejte.

Do sklenic nebo misek rozdělte omytý, okapaný a na kousky natrhaný ledový salát, přidejte na půlky nakrájená vajíčka a krevety.

Rozmíchejte majonézu se solí, pepřem, lžící citronové šťávy a 2 lžícemi ušlehané šlehačky, rozdělte do pohárů, ozdobte koprem, dílky limetky a rajčete.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...