Slaný kukuřičný koláč

Seznam surovin

Na náplň:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Krupici zamícháme do vařícího se vývaru se lžičkou soli a za stálého míchání vaříme, až vznikne hustá kaše. Nalijeme ji do kulaté koláčové formy vyložené papírem na pečení a necháme ztuhnout.

Houby očistíme, nakrájíme na kousky a zprudka orestujeme v kastrolu na olivovém oleji. Přidáme na plátky nakrájený česnek, tymián a nakrájenou bazalku, opepříme, osolíme, promícháme a houby rozetřeme na ztuhlou kaši ve formě.

Klobásy stočíme do šneků, spíchneme je špejlemi a rozložíme na koláč. Vložíme ho do trouby vyhřáté na 160 °C a pečeme asi 30 minut dozlatova.

Těsně před koncem pečení rozložíme na koláč na kostičky nakrájenou Nivu a rozpůlená rajčátka. Pokud houby začnou během pečení příliš osychat, zakryjeme koláč papírem na pečení.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...