Restaurace Babiččina zahrada: Potěší všechny smysly

Kontakt

Adresa

Tovární 536
252 43 Průhonice

Telefon

272 690 865

Otevírací doba

PO–NE12.00–23.00

Webové stránky

Popis restaurace

Až budete plánovat čas na návštěvu téhle restaurace, přidejte nějakou tu hodinku navíc. Odsud se vám totiž nebude chtít odejít!

Koncept Babiččiny zahrady ve mně vzbudil nadšení, už když jsem ho viděla ve fázi papírového modelu. Skutečnost však mé očekávání ještě předčila.

Možná se divíte, proč tolik nadšených slov hned na úvod, ale až areál téhle nevšední restaurace navštívíte, pochopíte. Jde totiž o místo, které uspokojí nejen vaše chuťové pohárky, ale měkce pohladí po duši a budete-li mít zájem, tak i po těle - a to doslova. Majiteli, panu Kolesnikovi, se totiž zdařil záměr vybudovat nekomerčně působící objekt, kde by hosté nejen dobře pojedli, ale mohli si také zajít na masáž, a především úplně zapomněli na starosti všedního dne.

V hlavní roli relax

Už výběrem místa, v klidné okrajové části Průhonic u Prahy (mimo hlavní silnici, takže sem napoprvé budete cestu možná i trochu hledat), dává podnik jasně najevo, že zde nejde o nalákání náhodných kolemjdoucích, ale o hosty, kteří se sem vydají za jasným cílem. A tím by měl být relax.

Kromě skvělého jídla byste neměli pominout nabídku péče o tělo (i ducha). Nečekejte žádné anonymní wellness centrum s neosobním přístupem! Masáže mají v názvu ájurvédu, aroma apod. a provádějí je zkušené terapeutky, které s vámi pohovoří a reagují na vaše individuální potřeby. Nikdo tu na vás nespěchá, po masáži dostanete konvičku čaje a v odpočinkové místnosti můžete klidně i usnout.

Terapie jídlem

Pokud si na duchovní záležitosti příliš nepotrpíte (a nevyužijete ani bezplatného změření aury před návštěvou a po - což je docela zábavné porovnání), zcela jistě vás tu zrelaxují skvělou nabídkou jídelního lístku. Nenechte se mýlit zaměřením restaurace na domácí kuchyni.

Těžkou mastnou klasikou vás tady rozhodně trápit nebudou. Šéfkuchař Radek David, ctitel prvorepublikové gastronomie, využívá špičkového vybavení kuchyně k tomu, aby tvořil tradiční česká jídla v moderním provedení. K vaší spokojenosti nemalou měrou přispěje i personál, na kterém je vidět, že tu pracuje rád. A budete-li mít s sebou děti, při odchodu dostanou výslužku - inu, jako od babičky.

Autor: Monika Franková

Ochutnejte

Tatarák mletý přímo u stolu z hovězí svíčkové, kapar, šalotek ... 240 Kč
Rostbíf s domácí tatarkou ... 185 Kč
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a domácími nudlemi (v kastrůlku) ... 85 Kč
Na česnekovém másle pečený pstruh duhový ze Šumavy ... 225 Kč
Plněné prso z perličky, houby, lepenice a karamelizovaná mrkev ... 265 Kč
Povidlové taštičky plněné švestkovým pyré, vanilková omáčka, mák ... 95 Kč

Komentáře k restauraci

Načítám komentáře...

>